Zařízení & příslušenství
Toskánské crostini
Příprava 5min.
Celkový 30min.
650 gramů
Suroviny
-
120 gramů cibule
-
1 stroužek česneku
-
20 gramů olivového oleje
-
20 gramů másla
-
300 gramů kuřecích jater očištěných
-
1 polévková lžíce čerstvého rozmarýnu
-
1 polévková lžíce šalvějových listů, čerstvých
-
1 špetka pepře, čerstvě umletého
-
100 gramů bílého vína
-
15 gramů ančoviček
-
30 gramů kaparů
-
1 špetka soli
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 650 gramů
Sodík
1629.3 mg
Protein
58.5 g
Kalorie
3672.9 kJ /
877.9 kcal
Tuk
53.4 g
Vláknina
6.6 g
Nasycený tuk
18.8 g
Sacharidy
23.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Citrónové hummusové noky
Žádné hodnocení
Žampiónová paštika s čerstvým tymiánem
3hod. 50min.
Olivová tapenáda
5min.
Korma s mořskými plody
40min.
Indické kuřecí kari s chilli papričkou
25min.
Polévka Tom Yum
15min.
Hummus s pečenou paprikou
5min.
Chutney z červené cibule
1hod. 10min.
Caldeirada – portugalská rybí polévka
45min.
Paštika z kuřecích jater s oříšky
24hod. 20min.
Paštika z kachních jater
45min.
Rybí polévka s kokosovým mlékem a batáty
35min.